Belgija i Real u problemu: Kurtoa obavestio klub o planovima

Belgija će na EURO 2024. igrati u grupi E

07.12.2023. 09:24
  • Podeli:
kurtoa reuters-64913c5c7d7de.webp Foto: Reuters

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa neće biti učesnik Evropskog prvenstva naredne godine.

Radio “Marka” prenela je da je golman reprezentacije Belgije obavestio upravu madridskog kluba da će propustiti turnir u Nemačkoj sledećeg leta.

Kako je preneo izvor, golman planira da letovanje iskoristi za nastavak oporavka kako bi u što boljoj formi dočekao početak sezone 2024/25.

Ovaj 31-godišnji čuvar mreže trenutno se oporavlja od teške povrede prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena, koju je dobio u avgustu.

Belgija će na EURO 2024. igrati u grupi E sa Slovačkom, Rumunijom i pobednikom plej-ofa B divizije (Izrael/Island – Ukrajina/Bosna i Hercegovina).

Evropsko prvenstvo će se održati od 14. juna do 14. jula 2024. godine u Nemačkoj. Šampionat će otvoriti domaćin Nemačka protiv Škotske u Minhenu na "Alianz areni".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()