Dobra vest za Srbiju: Piksi će u Nemačku povesti jednog od najvažnijih igrača

Evropsko prvenstvo na programu je od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj

07.05.2024. 13:30
  • Podeli:
dragan-stojkovic-piksi-reuters.jpg Foto: Reuters

Iako je bilo nagoveštaja da će Nemanja Gudelj pauzirati zbog povrede do sredine juna, prema informacijama Sportala jedan od glavnih šrafova reprezentacije Srbije biće spreman za EURO i moći će da pomogne Orlovima protiv Engleske, Danske i Slovenije.

Nemanja Gudelj je operisao meniskus krajem aprila, ali oporavak prolazi brže od očekivanog. Prema informacijama Sportala, pouzdani zadnji vezni koji može da igra i na poziciji štopera u formaciji sa tri centralna defanzivca će sigurno biti na spisku Dragana Stojkovića Piksija na Evropskom prvenstvu.

Podsetimo, Gudelj (32) povredio se u meču Sevilje i Majorke u ponedeljak. Prve prognoze bile su izuzetno loše i pisalo se da će gotovo sigurno propustiti Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali sada stižu sjajne vesti!

Evropsko prvenstvo na programu je od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()