Fudbaleri Pari Sen Žermena ostali u suzama: Borusija Dortmund prvi finalista Lige šampiona

Drugi finalista biće pobednik meča Real - Bajern

07.05.2024. 23:35
  • Podeli:
Tan2024-05-0723192649_4 borusija dortmund AP PhotoLewis Joly-663a9e76bc5d4.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Lewis Joly

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda prvi su finalisti Lige šampiona pošto su večeras i u revanšu polufinala kao gosti pobedili Pari Sen Žermen istim rezultatom kao prošle nedelje - 1:0. 

Gol odluke pao je u 50. minutu, defanzivac Mats Humels bio je strelac udarcem glavom posle kornera Julijana Branta

Pari Sen Žermen nije imao sreće, četiri puta su igrači "svetaca" pogađali okvir gola u drugom poluvremenu, Kilijan Mbape i Vitinja su pogađali prečku, a stativu Voren Zair-Emeri i Nuno Mendeš.

Drugi finalista biće pobednik meča Real - Bajern koji je na programu sutra u Madridu. U prvom meču bilo je 2:2. 

Finale Lige šampiona igra se 1. juna na londonskom stadionu Vembli, gde je prvak Evrope iz 1997. godine Borusija igrala svoje drugo finale Lige šampiona 2013. godine i izgubila od Bajerna rezultatom 1:2. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()