Gvardiol i Haland drže Siti u trci za titulu

Arsenal je prvi na tabeli sa 80 bodova, ali "građani" imaju meč manje

28.04.2024. 19:53
  • Podeli:
haland gvardiol siti-662e8cf991b4e.webp Foto: AP Photo/Rui Vieira

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras u gostima ekipu Notingem Foresta rezultatom 2:0 u meču 35. kola engleske Premijer lige.

Golove za Mančester siti postigli su Joško Gvardiol u 32. i Erling Haland u 71. minutu.

Fudbaleri Mančester sitija se nalaze na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa 79 bodova. Arsenal je prvi sa 80 bodova, ali "građani" imaju meč manje. Mančester siti će u narednom kolu engleskog prvenstva na svom terenu dočekati Vulverhempton.

Fudbaleri Notingem Foresta su trenutno na 17. poziciji sa 26 bodova, a u narednom kolu gostovaće Šefild junajtedu.

Fudbaleri Bornmuta pobedili su ranije danas na svom terenu Brajton 3:0, dok je Arsenal u gostima bio bolji od Totenhema 3:2.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()