Kimih bi voleo Krosa među Pancerima: Volim da igram sa Tonijem

Nemačka s nestrpljenjem dočekuje Evropsko prvenstvo

14.01.2024. 15:45
  • Podeli:
Džošua Kimih-641dd4f06d9ed.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Bajerna Džošua Kimih izjavio je da bi voleo da igra sa Tonijem Krosom u reprezentaciji Nemačke na predstojećem Evropskom prvenstvu, prenose nemački mediji.

Kros (34) se povukao iz reprezentacije Nemačke 2021. godine. Selektor Nemačke Julijan Nagelsman izjavio je nedavno da bi voleo da se fudbaler Real Madrida vrati u nacionalni tim Pancera.

"Volim da igram sa Tonijem. Zato, ako ima želju da opet bude u reprezentaciji, bio bih jako srećan da ga ponovo vidim sa nama na terenu", rekao je Kimih.

Kros je za reprezentaciju Nemačke odigrao 106 utakmica i postigao je 17 golova.

"Svi želimo Krosa u timu, ali na kraju je to odluka Nagelsmana, koji radi najbolje za selekciju", istakao je Kimih.

EP će biti održano u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula ove godine.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()