Leće 'prokockao' pobedu dva minuta pre kraja: Krstović 'bombom' prekinuo tromesečni post

Fenomenalan gol bivšeg napadača Zvezde

27.04.2024. 17:39
  • Podeli:
nikola krstovic-662d1bb5bdd65.webp Foto: Giovanni Evangelista/LaPresse via AP

Crnogorski napadač Nikola Krstović umalo je bio heroj nove pobede Lećea u Seriji A.

Tim iz Apulije je posle dva uzastopna trijumfa dočekao Moncu, sa kojom je remizirao 1:1 posle uzbudljve završnice u meču 34. kola italijanskog šampionata.

Sve je počelo kada je pomenuti Krstović u drugom minutu nadoknade sa ivice šesnaestera snažno šutirao i doveo svoj tim u prednost.

Za nekadašnjeg centarfora Crevne zvezde, to je bio prvi gol posle tri meseca, računajući samo klupski fudbal.

Ipak, da ga ne proslavi i sa tri boda potrudio se Mateo Pesina u 96. minutu. Italijan je sigurno izveo penal, koji je prethodno skrivio Lorenco Venuti igranjem rukom u sopstvenom šesnaestercu.

Leće je 13. na tabeli sa 34 bodova, osam više od opasne zone, dok je Monca dva mesta ispred.

U narednom kolu Krstović će imati priliku da protiv Kaljarija započne golgeterski niz. Ove sezone je u Seriji A postigao šest golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()