Milošević o rivalima u Ligi nacija: Rezultat nama nije rezultat

Nadamo se da ćemo obradovati sve ljubitelje fudbala, kaže selektor BiH

08.02.2024. 22:00
  • Podeli:
Savo_milosevic_foto_Armin Durgut_PIXSELL-652a81df3a802.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Fudbalska reprezentacija Bosne i Herecgovine, saznala je protivnike za ovogodišnje izdanje UEFA Lige nacija.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je voljom žreba, i rukom Huana Mate, našla mesto u grupi 3 divizije A Lige nacija gde će igrati protiv Holandije, Mađarske i Nemačke.

Oglasio se posle izvlačenja u Parizu srpski trener, selektor Bosne i Hercegovine, Savo Milošević.

“Grupa je otprilike ono što smo mogli da očekujemo, s obzirom na to da snaga ostalih grupa nije slabij. Sve je to tu negde. Morala je biti jaka grupa u A diviziji, to je istovremeno i šansa da se kroz to takmičenje ne gledajući rezultat, dođe do nekih novih mlađih igrača", od starta je zauzeo stav Milošević.

Za razliku od jačih ekipa, koje imaju ambicije da se plasiraju što dalje, da osvoje titulu ili, ako nisu, da odu u baraž kvalifikacija za SP 2026, Milošević ima druge ambicije:

"U svakom slučaju prioritet u ovoj Ligi nacija ne treba da bude rezultat, već uigravanje ekipe i možda da kroz to takmičenje proverimo još neke igrače. U svakom slučaju atraktivno, s obzirom na to da mi već imamo dve dogovorene utakmice sa Engleskom i Italijom. Biće izuzetno zanimljivih utakmica za Bosnu i Hercegovinu u narednom periodu i nadamo se da ćemo obradovati sve ljubitelje fudbala, na nama je da se što bolje pripremimo".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()