Remi u Novom Sadu: Vojvodina posle osam godina odolela Zvezdi na "Karađorđu"

Crvena zvezda će u narednom kolu plej-ofa SLS na svom terenu dočekati TSC, dok će Vojvodina gostovati Partizanu

28.04.2024. 19:40
  • Podeli:
vojvodina-662e8a2487aa9.webp Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde odigrali su danas u Novom Sadu bez golova u meču 32. kola Superlige Srbije, odnosno u drugom kolu plej-ofa.

"Lale" su tako prvi put posle osam godina i 11 mečeva u nizu uspele da ostanu neporažene na "Karađorđu" protiv rivala iz Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je prva na tabeli plej-ofa SLS sa 81. bodom, dok je Vojvodina na petoj poziciji sa 51.

U prvom poluvremenu igralo se uglavnom na sredini terena, a Zvezda je u ovom delu meča imala nekoliko opasnih napada. Najveću šansu u prvom delu utakmice propustila je Vojvodina u 34. minutu. Fudbaler Vojvodine Kejleb Zadi Seri je pogodio stativu protivničkog kola.

Prvu priliku u drugom poluvremenu imala je Crvena zvezda. Aleksandar Katai je šutirao iz blizine, a golman domaćeg tima Lazar Carević je loptu izbacio u korner.

Fudbaleri Vojvodine su u narednih desetak minuta imali nekoliko šansi preko Serija, Vukana Savićevića i Andrije Radulovića. U dva navrata je odlično intervenisao golman Zvezde Omri Glazer, a jednom je kapiten gostiju Aleksandar Dragović blokirao šut Savićevića.

Napadač Zvezde Piter Olanjinka pokušao je u 74. minutu da iznenadi Carevića, koji je zaustavio udarac protivničkog fudbalera. 

Crvena zvezda je mogla do pobede u 92. minutu. Fudbaler gostiju Im-Bom Hvang je odlično šutirao, a Carević je paradom loptu izbacio u korner.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Crvena zvezda će u narednom kolu plej-ofa SLS na svom terenu dočekati TSC, dok će Vojvodina gostovati Partizanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()