Sudar titana u Bačkoj Topoli: Šta Lazetić očekuje protiv Radničkog iz Kragujevca?

Ekipa Feđe Dudića briljira ove sezone

07.05.2024. 11:47
  • Podeli:
lazetić ata-6542ba51d639b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas da očekuje izazovan i zahtevan meč protiv kragujevačkog Radničkog u 34. kolu Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu plej-ofa.

Fudbaleri TSC-a dočekaće sutra od 16 sati u Bačkoj Topoli ekipu Radničkog.

Lazetić je istakao da je ekipa Radničkog od dolaska novog trenera Feđe Dudića premašila sva očekivanja.

"Čeka nas veoma dobra ekipa Radničkog koja sa pravom zauzima ovakvu poziciju na tabeli. Trener im je ulio samopouzdanje i jasno se vidi šta rade. Rekao bih da uživaju u nekom kontrolisanom haosu iz koga izvlače benefit, kontrolišu utakmice i dolaze do pobeda. Rezultati govore o njima i očekujem izazovan i zahtevan meč, značajnu i za njih i za nas. Biće tu puno duela, ali mi drugačije igramo i u zavisnosti od toga ko uspe da nametne svoj stil, imaće veće šanse za pobedu", rekao je Lazetić, preneo je zvanični sajt kluba.

Lazetić je naveo da očekuje odličan meč sa ekipom iz Kragujevca.

"I oni, kao i mi, daju puno golova, impresivno je kako Radnički prezentuje igru i koliko su hrabri i odlučni u onome što rade. Posle Zvezde i Partizana na tabeli su naše dve ekipe što po sebi govori da će utakmica biti odlična. Mi smo u dobrom momentu, stekli smo dobra i loša iskustva iz poslednjih duela i iz njih izvlačimo zaključke i pouke kako da budemo bolji. Nadam se da smo posle utakmice sa Zvezdom uspeli igračima da predstavimo šta je bilo dobro, šta je moglo bolje, kao i ono što nije valjalo i da ćemo to pokazati u sredu", naveo je trener ekipe iz Bačke Topole.

Lazetić je pozvao navijače da dođu u velikom broju na sutrašnji meč.

"Ostala su još četiri kola do kraja i čestitam momcima što su ponovo obezbedili Evropu. Taj kontinuitet nam je veoma važan, pogotovu zbog iskustva koje smo stekli. Videćemo sa koje će to pozicije biti i šta će nam doneti. Na nama je da se što bolje pripremimo, napredujemo u igri i da kroz ove preostale utakmice nastavimo u smeru koji imamo čitave ove sezone koju želimo da završimo na najbolji mogući način", istakao je Lazetić.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 66 bodova, dok je Radnički četvrti sa 59.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()