Želite u Nemačku da navijate za Srbiju: Karte za EURO 2024 u prodaji samo osam dana

Stroga pravila kupovine i distribucije karata

21.11.2023. 09:51
  • Podeli:
Evro 2024_UEFA-1665302031265.webp Foto: UEFA

Skoro svi učesnici Evropskog prvenstva u fudbalu 2024. , koje će se održati u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula, su poznati od ponedeljka uveče (20. novembra). Poslednje slobodno mesto saznaće se u utorak, posle utakmice Hrvatska - Vels. Svi zajedno sa navijačima, sada čekaju žreb i prodaju karata. Izvlačenje grupa održaće se 2. decembra u Hamburgu, a prodaja ulaznica počinje dva dana kasnije i traje osam dana - samo preko sajta UEFA od 4. do 12. decembra. 

Evropska kuća fudbala je, zajedno sa domaćinom, ovog puta mogućnost zloupotrebe svela na minimum minimuma, pa su zbog toga pravila striktna i jasna. 

Fudbalski savez Srbije je objavio veoma važnu informaciju za sve navijače.

Pravila apliciranja, plaćanja i distribucije 

Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA (uefa.com) što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024. 

Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14 časova. U tom rok je neophodno aplicirati, jer naknadne mogućnosti za sada nisu poznate. 

Da li ste uspeli da kupite ulaznicu saznaćete u januaru 2024. godine, kada će UEFA mejlom sve detaljno obavestiti i poslati uputstva za plaćanje. 

Kada je legla uplata, dobija se potvrda o plaćanju. Distribucija karata obaviće se u maju i junu 2024. godine, isključivo u elektronskom formatu preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki vlasnik ulaznice morati da instalira na svom telefonu. 

QR kod na ulaznicama pojaviće se 3 star pre svake utakmice. Kupac ulaznica biće obavešten mejlom da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama. 

Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše četiri ulaznice po utakmici.

Više detalja oko same procedure biće objavljeno posle žreba u Hamburgu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()