Barcokas se tek sada uverio kako je igrati u Areni: Zbog atmosfere smo bili u grču

Mi smo blizu cilja, a želim sreću Željku Obradović i Partizanu u poslednja dva kola, kaže trener Olimpijakosa

28.03.2024. 23:07
  • Podeli:
Jorgos Barcokas-6460b66550d92.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je posle pobede nad Partizanom (74:69) u 32. kolu Evrolige da je u Areni bila impresivna atmosfera i da mu je drago da se uverio kako izgleda igrati pred navijačima crno-belih.

"Prvo moram da kažem da je bila impresivna atmosfera. Prošle sezone nisam bio ovde zbog korone, sad sam se uverio kako je igrati u Areni. Mislim da smo zbog toga malo bili u grču prve tri četvrtine i pravili veliki broj grešaka. U poslednjoj deonici smo pronašli našu igru, Volkap, Vilijams-Gos i Papanikolau su nam doneli preokret, ali čestitke svima u mojoj ekipi", rekao je Barcokas posle utakmice.

"Mi smo blizu cilja i plasmana u plej-of, ali želim sreću Željku Obradović i Partizanu u poslednja dva kola", dodao je Barcokas.

Trener Olimpijakosa je istakao da su povređeni srpski reprezentativci Nikola Milutinov i Filip Petrušev veoma blizu povratka na teren.

"Milutinov je već počeo da trenira i uskoro će da se vrati u igru. Petrušev je imao takvu povredu da su rekli da mora da bude van terena 14 dana. Radi se na njegovom oporavku i vratiće se i on uskoro, za deset dana".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()