Jokić: Isto je kao na konjskim trkama, nije važno kako počneš, nego kako završiš

Srpski košarkaš je zabeležio tripl-dabl od 33 poena i po 14 skokova i asistencija

28.04.2024. 09:01
  • Podeli:
nikola jokić, 25 april 2024 - profimedia-662df152b17c9.webp Foto: Profimedia

Naučio sam na konjskim trkama da nije važno kako počneš, nego kako završavaš. Danas nismo završili dobro, pa se nadamo da ćemo moći da uradimo bolji posao u narednom meču, rekao je Nikola Jokić posle poraza Denvera od LA Lejkersa (119:108) u četvrtom meču prve runde plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi.

Jokić je zabeležio tripl-dabl od 33 poena i po 14 skokova i asistencija.

"Igrali su odlično u napadu, a sa druge strane mi nismo pogađali šuteve, što je uticalo na odbranu. Vodimo 3:1 i imamo priliku da u sledećem meču, kod kuće, prođemo dalje", istakao je Jokić.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()