Kalinić: Olimpijakos nas je fizički razbio, želimo da iskoristimo domaći teren

Rezultat u seriji je 2:2 i odluka o učesniku fajnal-fora Evrolige će pasti u sredu 8. maja od 21 čas u Barseloni

03.05.2024. 18:22
  • Podeli:
profimedia-0862542017 nikola kalinić-6631ef8084aa0.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

"Fizički su nas "ubili" na terenu. Želeli su mnogo više pobedu od nas. Koristili su energiju sa tribina i "ubili" nas", rekao je bivši reprezentativac Srbije posle meča za portal "Jurohups" (Eurohoops). 

Rezultat u seriji je 2:2 i odluka će pasti u sredu 8. maja od 21 čas, u Blaugrani, dvorani gde je Barselona domaćin. 

"I dalje mislim da smo bolji tim. Cele sezone smo radili da bi stekli prednost domaćeg terena u odlučujućoj utakmici. Imamo prednost i želimo da je iskoristimo pred našim navijačima. Mnogo je lakše kad mečeve odluke igrate pred svojim navijačima, pripremićemo se fizički i psihički i ići ćemo na pobedu", zaključio je Kalinić.

Pobednik meča Barselona - Olimpijakos će na Fajnal foru u Berlinu 24. maja u poufinalu igrati protiv Reala. U drugom polufinalu igraće pobednici duela Panatinaikos - Makabi (2:2) i Monako - Feberbahče (1:2).

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()