Magičan prizor sa Kule Beograd: MVP NBA lige Nikola Jokić ponovo je tu

Jedan je Nikola Jokić!

10.05.2024. 09:19
  • Podeli:

Na Kuli Beograd, najvišoj zgradi u Srbiji i regionu, prikazan je lik srpskog košarkaša Nikole Jokića, koji je treći put u karijeri proglašen je za najkorisnijeg  igrača (MVP) NBA lige.

"Čovek koji je patentirao sada već čuveni Sombor Shuffle i koji umećem na terenu i ponašanjem van njega ne prestaje da fascinira svetsku javnost ponovo je pokazao zbog čega se njegovo ime nalazi na najslavnijim stranicama svih košarkaških almanaha", navodi se u saopštenju Belgrade Waterfronta. 

Podseća se da je prošlogodišnja animacija na Kuli Beograd posvećena tadašnjem MVP-u finalne serije i šampionu NBA lige izazvala veliku pažnju 
i da su snimak sa natpisom „Hoće neko na basket?“ na kojem popularni Džoker na prstu vrti košarkašku loptu sa stranice @kula_belgrade, delile zvanične Instagram stranice NBA Europe i NBA, ESPN i Sports Center, Bleacher Report, Denver nagets i mnoge druge, dok je Reels na Instagram stranici Kule Beograd probio magičnu cifru od milion pregleda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()