Njujork ubedljivo bolji od Indijane

Njujork je poveo 2:0 u seriji koja se igra na četiri pobede.

09.05.2024. 10:14
  • Podeli:
njujork indijana nba AP PhotoFrank Franklin II tanjug-663c853b8150f.webp Foto: AP Photo/Frank Franklin II Tanjug

Košarkaši Njujorka pobedili su noćas na svom terenu ekipu Indijane rezultatom 130:121 u drugom meču polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Njujork je poveo 2:0 u seriji koja se igra na četiri pobede.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejlen Branson sa 29 poena, dok su O Dži Anunobi i Donte Divinćenco dodali po 28.

AP PhotoFrank Franklin II

U ekipi Indijane, najbolji je bio Tajris Halibarton sa 34 poena, dok je Obi Topin ubacio 20. Indijana ja utakmicu završila bez trenera Rika Karlajla, koji je isključen zbog dve tehničke greške.

Naredna dva meča biće odigrana u Indijanapolisu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()