Obradović: Došli smo da pobedimo i završimo seriju,uspeli smo i to je najvažnije

Partizan je večeras u Laktašima savladao Igokeu sa rezultatom 101:80

21.04.2024. 21:03
  • Podeli:
željko obradović x@PartizanBC-662562ce757a6.webp Foto: X@PartizanBC

Došli smo sa idejom da pobedimo i završimo četvrtfinalnu seriju. Uspeli smo i to je najvažnije, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle pobede protiv Igokee u Laktašima (101:80) i plasmana u polufinale plej-ofa ABA lige.

"Atmosfera je bila sjajna, kao i svake godine, navijači Partizana su došli u velikom broju. Pitanje je kad ćemo početi polufinale (rival je Budućnost), treba da se pripremimo za to. Igrači koji su počeli, bili su ozbiljni, čestitke, neki nisu igrali najozbiljnije nažalost", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Podsetimo, crno-beli su u prvom meču pobedili 94:85 i sa maksimalnih 2:0 idu u polufinale, gde ih čeka Budućnost iz Podgorice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()