Tripl-dabl Jokića nedovoljan za polufinale: Lejkersi bolji od Nagetsa, serija se seli u Denver

Ekipa srpskog centra i dalje ima velikih 3:1 pred nastavak serije

28.04.2024. 07:54
  • Podeli:
nikola jokić, 27 april 2024 - profimedia-662de35a69b9b.webp Foto: Profimedia

Lejkersi su ostali u igri za plasman u polufinale Zapada. Tim iz Los Anđelesa pobedio je Denver u 4. meču četvrtfinala sa 119:108 i tako izborio nastavak serije.

Nagetsi i dalje imaju veliku kapital - 3:1, a naredni meč igraju na svom terenu (ponedeljak na utorak u 04.00).

Nikola Jokić bio je neverovatan, kao po običaju. Srpski as ubacio je 33 poena u 14 skokova i isto toliko asistencija, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Nije bilo dileme oko pobednika nijednog minuta na utakmici u Los Anđelsu. Domaći tim kontrolisao je dešavajna na parketu, pa je nekoliko minuta pre kraja bio i na "plus 19". Blago opuštanje u finišu samo je ublažilo poraz aktuelnog šampiona.

Denver ni u jednom trenutku četvrte utakmice nije imao vođstvo, pa samim tim nije uspeo da dođe do 12. uzastopnog trijumfa nad Lejkersima!

Najbolji u pobedničkom timu bili su Džejms sa 30 i Dejvis sa 25 poena uz 23 skoka. Rivs i Rasel dodali su po 21 poena.

Kod Nagetsa, osim Jokića, efikasni su bili Porter sa 27 i Marej sa 22 poena.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()