Sara Ćirković: Presrećna sam i preponosna, očekujte medalju na OI u Parizu

Zlatna devojka

27.04.2024. 21:29
  • Podeli:
ep u boksu u beogradu, 23 april 2024, sara ćirković - foto Tanjug BSS Dragana Stjepanović (1)-6627e70e690da.webp Foto: Tanjug/BSS/Dragana Stjepanović

Presrećna sam i preponosna jer sam na svom prvom seniorskom Evropskom prvenstvu i to na domaćem terenu osvojila zlato, rekla je srpska bokserka Sara Ćirković.

Ćirković je u finalu kategorije do 54 kg ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

"Meč je bio jako dobar, zadovoljna sam, dobra protivnica, dobar tempo. Očekivala sam težak meč", istakla je Ćirković i zahvalila se navijačima na podršci, posebno onima koji su doputovali iz Bratunca, Malog Zvornika i Zvornika.

Ćirković će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Mogu da obećam da ću se dobro spremiti, tako da očekujte medalju", poručila je Ćirković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()