Đoković o rastanku sa Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja i nemam ideju ko će Gorana zameniti

Prošli smo sito i rešeto i uvek je bio tu za mene, rekao je najbolji teniser sveta o svom dosadašnjem treneru

28.03.2024. 22:44
  • Podeli:
Antonio AhelATAImages Novak Đoković-65cc848245d82.webp Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Rastanak Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića iznenadio je sve, a da ne bi bilo nedoumica i nagađanja najbolji teniser sveta odlučio je da kaže još nešto na tu temu. On je bio napremijeri filma "Legenda" koja je bila u beogradskom Domu omladine.

 "Goran je pre svega moj i prijatelj moje porodice za života. Posle šest godina pisanja istorije došlo je do zasićenja, odlučili smo da završimo saradnju, ali još nemam ideju ko će ga zameniti", rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković u Beogradu, dan nakon razlaza sa trnerom Goranom Ivaniševićem.

Đoković je u beogradskom Domu omladine prisustvovao premijeri filma o Nikoli Piliću "Legenda", u čijoj je trenerskoj Akademiji u Minhenu proveo važan deo karijere.

"Rastali smo se pozitivno, došlo je do tačke zasićenja, posle šest godina pisanja istorije, osvojili smo brojne titule, prošli smo kroz sito i rešeto, deportaciju, diskvalifikaciju, prilično neprijatno, ali uvek je bio tu za mene i imao je ljudski odnos prema meni. Ljudske vrednosti su uvek izand svega, zbog tog odnosa i hemije došao je i rezultat", istakao je Đoković novinarima u Beogradu.

I nastavio: 

"Njemu sve najbolje želim, a što se tiče naredne etape, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će to neko uopšte da bude. Uvek sam imao trenere uz sebe, ali svakako da će javnost biti blagovremeno obaeštena", poručio je Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()