Iznenađenje na mastersu u Madridu: Ispao 12. teniser sveta

Pobedio ga 25. teniser sveta

28.04.2024. 16:30
  • Podeli:
Rune tanjug ap Kirsty Wigglesworth-64ac5ce72e011.webp Foto: Tanjug/Ap/Kirsty Wigglesworth

Holandski teniser Talon Grikspor plasirao se u osminu finala mastersa u Madridu, pošto je pobedio 12. igrača sveta Danca Holgera Runea posle tri seta, 6:4, 4:6, 6:3.

Grikspor, 25. teniser, sveta, pobedio je posle dva sata i 14 minuta.

Teniseri su u prvom setu osvajali gemove na svoje servise, sve do poslednjeg 10. kada je Holanđanin napravio brejk i poveo u meču.

Rune je u prvom gemu drugog seta oduzeo servis Griksporu, prednost brejka je sačuvao do kraja i izjednačio na 1:1.

Grikspor je u drugom gemu trećeg seta napravio brejk, sačuvao ga je do kraja i posle prve meč lopte plasirao se u osminu finala.

On će igrati protiv pobednika duela Rusa Andreja Rubljova i Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()