U njegovom stanu pronađeno njeno raskomadano telo: Osumnjičeni za ubistvo Noe Milivojev negirao krivicu

Početak suđenja, kada će O.D. moći da iznese detaljnu odbranu, zakazan je za 6. jun

07.05.2024. 13:07
  • Podeli:
ubistvo centar grada noa foto una (3)-64a6e11387bc6.webp Foto: UNA

U Višem sudu u Beogradu danas je O.D. (34) negirao optužbe da je u junu prošle godine počinio brutalno ubistvo Noe Milivoev (18), čije je raskomadano telo pronadjeno u njegovom stanu.

On je, prema saznanjima Tanjuga, na pripremnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, rekao da nije kriv, odnosno da navodi optužnice nisu tačni.

Početak suđenja, kada će O.D. moći da iznese detaljnu odbranu, zakazan je za 6. jun.

On je u sud doveden iz pritvora, gde se nalazi od hapšenja.

On se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda priznao da je ubio Nou Milivojev.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda, u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način, lišio života Nou Milivojev (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()