Kod kuće male Danke (2) ostala samo jedna policijska ekipa, bageri više ne rade

Ministar Gašić posetio je večeras pripadnike MUP-a koji tragaju za devojčicom

28.03.2024. 21:15
  • Podeli:
danka ilic foto ivana ilic fb1-660408f74f9fa.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić napustio je večeras mesto gde je nestala mala Danka Ilić kod Bora, kao i pripadnici vatrogasne jedinice, javlja reporter Tanjuga.

Trenutno je u Banjskom polju kod Bora ostala samo jedna policijska ekipa koja dežura.

Gašić je ranije večeras stigao u Bor kako bi obišao pripadnike MUP koji rade na terenu u potrazi za nestalom devojčicom Dankom Ilić, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Za sada nije poznato da li su bageri, koji su raščišćavali teren, završili sa prekopavanjem terena, ili su privremeno prekinuli rad.

Kako je preneo Blic, navodno je ministar Gašić otišao u policijsku stanicu gde se već osam sati nalaze roditelji nestale devojčice.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()