Privatni avion, kibla, bazen: Pogledajte kako srpski fudbaleri uživaju - a kakve tek žene imaju

Ko zna zna

09.05.2024. 18:11
  • Podeli:
fudbaleri-663cf440892ae.webp Foto: Instagram/Printscreen/natalija_ilic_

Fudbaleri Al Hilala i član Al Ahlija iz Dubaija odlučili su se za mali predah pred kraj klupske sezone.

Naime, srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Luka Milivojević su sa lepšim polovinama i decom otišli na kratak odmor.

Natalija Ilić, Sergejeva supruga, objavila je slike sa luksuzne destinacije sa Bliskog istoka.

Sudeći prema izrazima lica, srpski fudbaleri i njihove porodice uživaju u slobodnom vremenu pred finiš sezone i nastavak klupskih obaveza.

Mitrović na slici drži čak i dečju vodenu pušku, dok Sergej ne ispušta ćerkicu iz naručja.

Što se tiče klubova, Al Ahli iz Dubaija je trenutno drugi u šampionatu Ujedinjenih Arapskih Emirata, dok je Al Hilal prvi u Premijer ligi Saudijske Arabije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()