Bez mešnje i napora
Foto: Bakina kuhinjaStiže pogača koja se ne mesi, ne čeka da naraste, a ispadne tako penasta i mekana da ćete je jesti svaki dan. Ovo je prava pogača za sve prilike, a posebno kad nemate puno vremena. Tajna je u kiselom mleku koje pogači daje neverovatnu lakoću i sočnost. Samo smućkate sve žicom, izlijete u pleh i to je to.

Smućkati malo jaja žicom, dodati ulje, mleko i kiselo mleko. Dodati brašno sa praškom za pecivo, so i sve izjednačiti.
Pleh 22 centimetra obložiti pek papirom, pa izliti testo.
Poravnati pa posuti susamom. Peći na 200 stepeni C, 50 - 60 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







