Olizaćete tanjir koliko je dobar
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo recept za jedno od najomiljenijih jela sa ovih prostora - gulaš.

Džigericu oprati pa naliti mlekom i ostaviti 30 minuta. Zatim dobro isprati. Na masti proprženen luk, papriku i šargarepu na kockice. Kad omekne ubaciti u izdinstati luk, pa dodati malo vode. Dinstati oko 20 minuta, pa dodati paradajz na kockice ili kuvani.
Ubaciti kasnije začin, biber i papriku u brašno sa malo vode pa izjednačiti žicom.
Sve sipati u džigerice i doliti još vode da bude ređe gusto. Posoliti.
U tanjir servirati kuvane rezance, pa odozgo gilaš. Uživajte u svakom zalogaju!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







