U kombinaciji keksa i čokolade su neodoljivi
Foto: Youtube printscreen, Брзо једноставно и укуснoNapravite sitne kolače za Aranđelovdan sa keksom i čokoladom za manje od sat vremena.
Osim fantastičnog ukusa, ovi sitni kolači su spas u zadnji čas jer je priprema brza i laka. Takođe, lepo izgledaju, pa će ulepšati svaku slavsku trpezu.
Pistaće i keks krupnije izblendirajte, pa pomešajte u posudi. Dodajte brusnice i čokoladu (250 g) koju ste istopili sa slatkom pavlakom, pa pomešajte rukama. Smesu za sitne kolače utisnite u tepsiju koju ste obložili pek papirom. Pokrijte i stavite u frižider na pola sata. Istopite belu čokoladu (200 g) i prelijte preko podloge od keksa. Ostavite u frižideru još 10 minuta da se stegne. Dekorišite preostalom istopljenom čokoladom, seckanim pistaćima i laticama ruže. Isecite na kocke i služite ove sitne kolače na slavskoj trpezi.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







