Izdvojite vreme i kisele krastavce pripremite kod kuće
Foto: PixabayHladni i hrskavi, odlični sami, ali i u kombinaciji s drugim namirnicama, a pogotovo u sendviču - kiseli krastavci mnogima su omiljena zimnica.
Iako ih je naravno najlakše kupiti u prodavnici i samo poslužiti kod kuće, mnogi od nas složiće se da "to nije to" i da nema boljih kiselih krastavaca od onih napravljenih kod kuće.
Nije komplikovano, ali zahteva vreme.
Domaća priprema nije veoma zahtevna, ali traži izdvajanje malo slobodnog vremena.
U nastavku pročitajte šta će vam sve biti potrebno kao i postupak njihove pripreme, i zapamtite da količina potrebne tečnosti zavisi od veličine krastavaca te veličine i oblika tegle u koju ih spremate.

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







