Ovaj jednostavan recept će vam pružiti bogat i ukusan obrok, savršen za svaku priliku.
Foto: Bakina kuhinjaParadajz čorbu je veoma lako napraviti, a svojim osvežavajućim ukusom "podići" će vas bolje nego bilo koji kofeinski napitak.
Paradajz je odličan u svim jelima – bilo u salati, sosu, kao sušena varijanta, a jedan od favorita svakako je i čuvena poradajz čorba, koja nas savršeno hidrira.
Paradajz čorba skuvana od domaćeg kuvanog paradajza daje onaj pravi, autentičan ukus. Ovaj jednostavan recept će vam pružiti bogat i ukusan obrok, savršen za svaku priliku.
Šargarepu očistiti i izrandati, pa izdinstati na ulju sa 2-3 kašike vode oko 10 minuta.
Naliti paradajz i vodu i kuvati 10 minuta. Griz izmutiti sa vodom pa ubaciti u čorbicu i kuvati 5 minuta. Dodati suvi začin i šećer i na kraju peršunov list.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







