Ukus je neprevaziđen
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo posnu keks tortu.

Keks izdrobiti sitno. Kivi očistiti i iseckati na kockice i dodati keksu. Žele takođe iseckati na kockice, kao i bananice i to dodati keksu.
U keks dodati i sok. Margarin izmiksati sa prah šećerom, penasto.
Dodati u keks i sve dobro izmešati. Sipati u poslužavnik i dobro izjednačiti. Odozgo možete ukrasiti šlagom ili čokoladnom glazurom.
Ostaviti da prenoći u frižideru i seći.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







