Razvaljuje ukusom
Foto: ShutterstockPosna krem torta pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj. Potrebno vam je samo petnaestak minuta da bude gotova.
Za krem:
Za donji sloj:

U jednoj velikoj posudi pomešajte mleveni keks, margarin i sok. Promešajte dobro dok smesa ne postane kompaktna. Izlijte u dno pleha i ravnomerno rasporedite. Zakuvajte puding, šećer, ekstrakt vanile i vodu u šerpi na srednjoj temperaturi, uz neprestano mešanje. Zatim skinite sa vatre i pustite da se ohladi. Umutite penasto margarin sa šećerom u prahu pa dodajte ohlađeni puding i dobro sjedinite. Umešajte mlevene orahe, gaziranu vodu i rendanu čokoladu. Promešajte sve dobro. Nanesite kremu preko keks sloja, pa ostavite da se ohladi. Dekorišite tortu biljnim šlagom, mlevenim orasima ili rendanom čokoladom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







