Nećete moći da im odolite
Foto: ProfimediaU vreme posta napravite ove lepinjice koje će biti savršen prilog uz jelo, a možete im dodati i neki namaz.
Posne lepinjice koje se pripremaju za tili čas, zvuči malo nemoguće, ali ako sledite ovaj recept, zasigurno ćete uživati u hrskavom i istovremeno mekanom hlebu.
Zanimljivo je i da se ove lepinjice spremaju u tiganju, pa vam neće trebati mnogo truda i, što je najvažnije, kuhinja neće biti zaprljana.

Najpre zamesite testo tako što ćete pomešati brašno, prašak za pecivo i so, a potom dodajte ulje i vodu, pa mesite dok ne bude glatko.
Testo neka odmara 15 do 20 minuta, pa ga podelite na manje loptice.
Za to vreme zagrejte tiganj, pa stavite jednu lepinjicu i poklopite. Pecite oko dva minuta, pa okrenite i ponavljajte postupak sve dok imate testa.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







