Obožavaćete ga
Foto: PixabayToliko su ukusne da ćete da zaboravite da nedostaje meso - punjene tikvice sa paradajzom.

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite, oljuštitte i izdubite tkvice. Na malo ulja prodinstajte crni luk, pa dodajte sitno sečeni čeri paradajz, unutrašnjost tikvica i dobro oprani pirinač. Nakon što pirinač omekša, dodajte začine. Napunite tikvice pripremljenom smesom. Poređajte u vatrostalnu činiju, pa prelijte paradajz sokom, a onda i čašom vode. Pecite punjene tikvice 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







