Ovaj krompir je toliko hrskav i ukusan da ćete zaboraviti sve druge recepte
Foto: Bakina kuhinjaImamo tajnu savršene korice koja se dobija jedinstvenim, brzim postupkom začinjavanja. Baka Jela tvrdi da je ovaj krompir fenomenalan sam po sebi, pa vam hleb uz njega neće ni trebati.
Pripremite obaveznu paradajz čorbicu i zelenu salatu i uživajte u najhrskavijem jelu na celom internetu.

Krompir iseći na kriške. Dodati suvi začin, mlevenu papriku, beli luk u granulama, prezle i ulje. Ako nemate malu decu, dodajte i tucanu papriku.
Sve sastojke sipati u veću kesu. Jednom rukom zadržati jedan kraj, a drugom okretati i protresti kesu da krompir ravnomerno poprimi sve začine.
Veći pleh od rerne pokriti pek papirom. Rasporediti krompir lepo, ne jedno preko drugoga, već svaki komad posebno. Peći na 210 stepeni C oko 45-50 minuta. Paziti da prezle ne izgore u zavisnosti od vaše rerne.
Servirati obavezno uz paradajz čorbicu i zelenu salatu. Uživanje je zagarantovano.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







