Najjednostavniji recepti često daju najbolji rezultat
Foto: Youtube Printscreen / savurosTVRecept za ove možda i najbolje uštipke je veoma jednostavan a najbolje od svega je što uvek ispadaju odlični.
Sastojci su sledeći:
1. Zamesiti testo kao za hleb i ostaviti da odstoji 60 minuta na toplom mestu. Namazati ruke sa malo ulja, kidati loptice od testa i stavljati ih u zagrejano ulje.
2. Pržiti ih na srednjoj temperaturi, a zatim ih izvaditi na papirni ubrus da se ocedi višak masnoće.
3. Uštipci se mogu poslužiti sa slanim i slatkim dodacima, a ako mesite hleb, možete zamesiti još testa i odvojiti deo za uštipke.

Ovi uštipci su pravi dokaz da najjednostavniji recepti često daju najbolji rezultat. Sa samo nekoliko sastojaka, malo strpljenja da testo lepo naraste i par minuta prženja – dobijate mekane, sočne i mirisne uštipke koji će nestati brže nego što ste ih napravili.
Bez obzira da li ih služite uz sir, kajmak, ajvar ili domaći džem, biće pun pogodak za svako jutro, užinu ili čak brzu večeru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







