Svi će vas pitati za recept
Foto: ShutterstockSlana torta sa oblandama je spoj domaćeg ukusa, kreativnosti i elegancije u svakom ukusu.
Ova torta je idealna za svaku priliku ili jedostavne trenutke kada želite da iznenadite ukućane. Nema pečenja, nema komplikacija, a rezultat je savršen sklad ukusa koji se pamti.

Prvi sloj - osnova
Na donju oblandu nanesite tanak sloj fila od pavlake i majoneza, pa preko poređajte rendanu šunku i jaja. Blago posolite i pobiberite.
Drugi sloj - pun ukus
Pokrijte drugom oblandom pa premažite filom u koji ste dodali seckane krastavčiće i malo senfa. Preko toga rasporedite rendani kačkavalj i kašičicu pavlake da sloj ostane sočan.
Treći sloj - završnica
Stavite poslednju oblandu, blago pritisnite i premžite ostatkom fila po vrhu i sa strane. Po želji možete posuti rendanim kačkavaljem, seckanim jajima, čeri paradaizom ili peršunom za dekoraciju.
Ostavite tortu u frižideru najmanje 2 sata da se ukusi sjedine i oblande omekšaju. Možete iseći po ukusu i servirati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







