Ručak za celu porodicu
Foto: PixabayŠpagete sa paradajzom i bosiljkom za post na vodi su vrlo lagane i aromatične.
Skuvajte špagete prema uputstvu na pakovanju, odvojite oko 100 ml vode od kuvanja testenine, ocedite je i ostavite sa strane.
U istom loncu na srednjoj vatri prodinstajte beli luk i paradajz, dinstajte 2 ili 3 minuta, i lagno gnječite paradajz zadnjom stranom lopatice ili drvene kašike. Umešajte bosiljak, so, testeninu i vodu od testenine.
Sve dobro promešajte i servirajte.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







