Vučić: Čestitam novoj Vladi, borite se znažnije nego ikada za svoju zemlju i narod

Predsednik je dodao da veruje da će Vlada Srbije umeti da zadrži kurs Srbije koja je nezavisna, suverena, ozbiljna i odgovorna zemlja

02.05.2024. 19:16
  • Podeli:
aleksandar vučić, čestitke nova vlada srbije, 2 maj 2024 - TANJUG STRAHINJA AĆIMOVIĆ-6633ca308f054.webp Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je danas na izboru ministrima u novoj Vladi Srbije i od njih zatražio da se bore snažnije nego ikada za svoju zemlju i svoj narod.

"Pred nama su veliki i teški zadaci i zato je važno da imamo srpsku vladu koja će da zastupa srpske interese", napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Predsednik je dodao da veruje da će Vlada Srbije umeti da zadrži kurs Srbije koja je nezavisna, suverena, ozbiljna i odgovorna zemlja, koja štiti svoje državne i nacionalne interese.

Nova Vlada Srbije koju će predvoditi premijer Miloš Vučević izabrana je danas, a za nju je glasalo 152 od 213 prisutnih poslanika, 61 je bio protiv.

Nova Vlada Srbije imaće 31 člana, od čega pet ministara bez portfelja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()