Bukari: Najbolji smo kad je najpotrebnije, idemo hrabro ka novoj duploj kruni

Reprezentativac Gane siguran je u veliku podršku Delija na stadionu "Karađorđe"

26.04.2024. 16:39
  • Podeli:
osman bukari, 22 april 2023 - foto Bane T. Stojanovic ATAImages-662bbc99bb779.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari rekao je posle dve vezane pobede u "večitim derbijima" da je ekipa bila najbolja kad je to bilo najpotrebnije i da sad svi zajedno hrabro idu ka novoj duploj kruni.

"Izuzetno sam zadovoljan rezultatima u prethodnom periodu. Veoma je teško pobediti istog protivnika u samo četiri dana, a još kada se radi o najvećem rivalu, onda je to dodatno otežavajuća okolnost. Odigrali smo dva odlična meča i trijumfovali na oba duela. Pokazali smo da smo najbolji kad je to najpotrebnije, kao i da hrabro idemo ka novoj duploj kruni", rekao je Bukari, a prenosi klupski sajt. 

Za Zvezdu, kako dodaje, nema odmora u završnici sezone. 

"Već u nedelju nas očekuje meč sa Vojvodinom, sa kojom ćemo se sastati i u završnici Kupa Srbije. Upravo činjenica da se nalaze u finalu govori da je reč o sjajnoj ekipi, koja ima kvalitetne pojedince. Podigli su se u prethodnom periodu i sad beleže odlične rezultate. Očekujem zanimljivu utakmicu", istakao je Bukari.

Siguran je reprezentativac Gane u veliku podršku zvezdaša na stadionu "Karađorđe".

"Najlepše je igrati na 'Marakani', ali je olakšavajuća okolnost kod gostovanja to što znamo da ćemo uvek imati podršku naših navijača. Siguran sam da će tako biti i u nedelju. Zvezdaši će imati priliku da uživaju u atraktivnom fudbalu. Verujem da će biti i lep dan i da neće propustiti priliku da nas podrže i na gostujućem terenu. Potrudićemo se da ih obradujemo novim golovima, kao i da se za još jedan korak približimo osvajanju prvenstva", zaključio je Bukari.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()