Srbin na ceni: Paunović tražen u Meksiku

Povratak na "mesto zločina"

26.04.2024. 15:59
  • Podeli:
Veljko Paunovic-1667299953464.webp Foto: Profimedia

Veljko Paunović bez posla je od decembra 2023. godine kada je napustio kormilo Čivasa iz Gvadalahare. Međutim, postoji velika šansa da se srpski trener vrati u meksički fudbal. Naime, za njegove usluge zainteresovana su dva tamošnja kluba.

Meksički mediji preneli su da je srpski stručnjak bio želja Santos Lagune i Leona. Kako se dodaje, Paunović je odbio te dve ponude, ali nema ništa protiv povratka u Meksiko u slučaju boljih ponuda.

Srbin je proveo dve sezone u Čivasu, a tokom prve sezone je bio nadomak titule. Njegov tim je zaustavljen u finalu, dok je drugu godinu stigao do četvrtfinala.

Za bivšeg selektora omladinske selekcije Srbije, sa kojom je 2015. godine uspeo da se popne na vrh sveta, nedavno je interesovanje pokazala Braga.

Na kraju se portugalski klub odlučio da završi sezonu sa Raijem Duarteom na mestu šefa stručnog štaba. Paunović je ranije sa klupe predvodio Reding i Čikago.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()