Zdjelar uporedio ruski i srpski derbi: Meč Partizana i Zvezde važniji od CSKA - Spartak

Evo šta najviše nedostaje Srbinu u Rusiji

26.04.2024. 15:52
  • Podeli:
Saša Zdjelar-65f97caac4db7.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Partizana Saša Zdjelar je uporedio moskovski sa srpskim "Večitim" derbijem.

Nedavno su odigrana dva duel između Crvene zvezde i Partizana, jedan u prvom kolu plej-ofa Superlige, gde su crveno-beli slavili sa 3:2. Takođe i u Kupu Srbije, gde je ponovo bio bolji crveno-beli tim (2:0).

Snage u Rusiji su odmerili CSKA i Spartak, a meč je završen nerešenim rezultatom bez golova (0:0).

Za CSKA je čitav meč odigrao nekadašnji vezista Partizana, a posle meča je uporedio derbije.

"Iskreno govoreći, utakmica Partizan – Crvena zvezda je važnija od CSKA – Spartak. To je zato što na tom derbiju ima više navijača. Ovde ih nema. I zbog toga osećam da je taj meč važniji. Nedostaje nam podrška navijača", rekao je Zdjelar za ruski "Čempionat".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()