Obradoviću sve jasno: Jedna glupa stvar je presudila meč

Olimpijakos je iskoristio svaku našu grešku, svestan je i sigurno ljut trener Partizana

28.03.2024. 23:10
  • Podeli:
željko obradović, 28 jan 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages-65c14c8a892c0.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Olimpijakosa da je grčki tim iskoristio svaku grešku crno-belih.

"Čestitke Olimpijakosu na pobedi. Mi smo po ko zna koji put pobedili sami sebe. Presudile su glupo izgubljene lopte. Olimpijakos nas je pretrčao i iskoristio svaku našu grešku. Imali smo veliku prednost i umesto da nastavimo da kažnjavamo njihovu odbranu na način na koji smo stekli prednost mi smo gubili lopte i imali nerezonske šuteve", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Obradović se na kraju zahvalio navijačima kojih je bilo 20.186 u Areni. 

"Moram po ko zna koji put da istaknem naše navijače koji su ponovo napravili fenomenalnu atmosferu, ali mi se njima na terenu ne odužujemo na pravi način", zaključio je Obradović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()