Zvezda časti navijače: Besplatno na meč sa Megom

Susret će se zbog zauzetosti Arene odigrati u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 19 časova

26.04.2024. 17:21
  • Podeli:
zvezda mega x@kkcrvenazvezda-6626b1289d0a7.webp Foto: x@kkcrvenazvezda

Košarkaši Crvene zvezde će 3. maja odigrati prvi meč polufinalne serije ABA lige protiv ekipe Mege, a čelni ljudi kluba sa Malog Kalemegdana odlučili su da ulaz za ovaj susret bude besplatan.

Pomenuti susret će se zbog zauzetosti Arene odigrati u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 19 časova.

Čelnici kluba odlučili su da ulaz za ovaj meč bude slobodan, dok će se u prodaji naći samo određeni kontigent karata pored terena i to putem Tiketlajna.

Drugi meč ova dva rivala na programu je 7. maja u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()