Ukus je fenomenalan
Foto: Bakina kuhinjaDanas vam donosimo laki recept iz bakine kuhinje za gibanicu sa sirom.
Pita će biti rastresita kao harmonika, a za to je zaslužan trik sa korama koji će vam u video receptu pokazati baka Jelena Petrović.
Umutiti jaja mikserom, zatim dodati ulje, jogurt, prašak za pecivo i sve još malo mutiti da postane kompaktna smesa.
Pleh premazati uljem. Svaku koru skupiti kao u harmoniku i ređati u podmazan pleh jednu do druge. Između harmonika stranica nasumice ubaciti kockice sira.
Preliti nadevom od jogurta i jaja. Protresti da nadev udje između kora.
Posuti po želji susamom. Peći na 200 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni oko 45 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







