Služiti toplo, uz kiselu pavlaku i čašu jogurta.
Foto: Bakina kuhinjaKljukuša sa krompirom je starinsko seljačko jelo koje svi obožavaju. Recept za tradicionalnu kljukusu je brz i jednostavan, a sastojke u svakom trenutku imate u kući.
Krompir izrendati, dodati mu suvi začin i biber. U činiju razbiti jaja, dodati ulje, jogurt, brašno ili griz i sve izjednačiti žicom. Preliti preko rendanog krompira, pa sve izmešati.
Tepsiju premazati uljem i izrendati na dno kačkavalj tanko, pa sve to rasporediti po površini pleha. Sipati krompir i rasporediti kašikom.
Peći na 220 stepeni, oko 20-30 minuta da lepo porumeni.
Služiti toplo, uz kiselu pavlaku i čašu jogurta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







