Najlakši način za spremanje piletine
Foto: Bakina kuhinjaDonosimo vam recept za pileće kockice koji će vam postati omiljen. Zaboravite na klasično paniranje – meso se seče, marinira i peče u jednoj fantastičnoj smesi koja garantuje neverovatnu sočnost i ukus. U marinadu idu sastojci koji će piletinu učiniti savršeno mekanom iznutra i zlatnom spolja. Bilo da se odlučite za pečenje u rerni ili prženje u ulju, ovo je najlakši način da pripremite ručak koji će nestati sa stola.

Meso iseckati na sitne kockice, dodati začin za piletinu, suvi začin, biber, beli luk, kiselu pavlaku, majonez, jaja, brašno i sve izmešati.
Meso možete pržiti u dubokom ulju ili u mafini kalupima koje će te podmazati uljem. Svakakao su jako ukusni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







