Prvi put na bakinom kanalu
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo recept za pitu sa jabukama i suvim grožđem.

Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno i griz sa praškom za pecivo.
Ubaciti jogurt i ulje. Dodati koricu limuna i suvo grožđe koje ste potopili u rum ili vodu.
Sve izmešati i sipati u pleh, odozgo poređati kriške jabuka, po četiri kriške uspravno, pa ispod četiri kriške vodoravno i tako do kraja.
Peći na 200 stepeni C, 45-50 minuta. Posuti vanilin šećerom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







