Iz bakine kuhinje su najukusnije
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo recept za pržene paprike sa belim lukom.

Paprike optari i povaditi semenke. Sir izdrobiti, dodati pavlaku i beli luk.
Ubaciti mleveni biber, origano, seckan peršun i jaje. Sve izjednačiti.
Puniti paprike i zatvarati kriškama paradajza. Preliti uljem i razbaciti listiće belog luka.
Pržiti na tihoj vatri sa jedne i druge strane da porumeni.
Ostaviti da se malo prohladi i servirati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







