Uživaćete u svakom zalogaju
Foto: Bakina kuhinjaOvo nije klasičan recept, ovo je gozba. Tajna je u dobroj pripremi i strpljenju. Kombinacija kiselog kupusa, suvih rebara i sočnih krmenadli od vrata stvara ukus koji se ne zaboravlja., a baka Jela je za vas pripremila recept koji će vam ispuniti kućumirisom tradicije i topline.
Nećemo vam otkriti sve detalje, ali znajte da je ovde ključ u sočnim krmenadlama koje su se pekle u rerni sa kupusom.
Saznajte kako se sprema podvarak sa mesom koji će postati vaš omiljeni recept.

Na masti ispržite seckani praziluk dok dobro ne omekša, a zatim dodajte seckani beli luk. U to dodajte dobro opran i iseckan kiseli kupus i suva rebra pa sve dinstajte oko pola sata. Jelo začinite mlevenim biberom i dodajte lovorov list.

Krmenadle premažite solju i mašću. U kupus dodajte alevu papriku i granule belog luka i sve dobro izjednačite, dodajući po potrebi malo vode.
Preko kupusa stavite krmenadle i pokriveno pecite u rerni na 220∘stepeni sat vremena, a zatim otkrijte i pecite još 30 minuta da se lepo zapeče.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







