Pravo iz bakine kuhinje
Foto: Bakina kuhinjaIz baka Jeline kuhinje stiže još jedna poslastica koja će vas, sigurni smo, vratiti u detinjstvo.
Ako želite kolač koji miriše na praznike i budi najlepša sećanja, ovo je pravi izbor.
Pripremljen je s posebnom bazom koja ga čini neverovatno sočnim i mekim, dok mu aroma citrusa daje svežinu.
Ipak, prava tajna krije se unutra: šaka bogatih, tajnih dodataka koji mu daju neodoljivi praznični šarm. Neodoljiv, brz i savršen za svaku priliku – proverite zašto ga svi obožavaju.

Umutiti maslac sa šećerom. Dodavati jedno po jedno jaje (ili se mogu umutiti cela jaja, pa onda sve dodati). Nakon jaja, dodati jogurt, pa brašno sa praškom za pecivo.
Na kraju se ubaci suvo grožđe, brusnice i orasi, pa se smesa lagano izmeša.
Smesu razliti i izravnati u pleh dimenzija 22x12 centimetara ili slično. Peći na 200 stepeni C oko jedan sat. Pred kraj pečenja obavezno pokriti folijom da ne izgori.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







