Donosimo vam recept za posni kačamak sa povrćem
Ovo jelo iz bakine rerne je toliko ukusno da ćete se pitati šta ga čini tako posebnim. Priprema je jednostavna, a rezultat je obrok koji će vas oduševiti.
Uživajte u svakom zalogaju i kombinaciji povrća sa kačamakom.
Na ulju propržiti praziluk isečen na kolutove zajedno sa šampinjonima koje ste isekli na listiće. Kad se oni uprže i ispari tečnost, dodati paradajz na kolutove i dinstati dok ne omekša i ne pusti sok. Dodati suvi začin i sve izjednačiti.
Za to vreme, skuvati kačamak sa vodom, pa kad bude gotov preko njega staviti isprženo povrće preko. Odozgo staviti na par mesta po kašičicu ajvara.
Služiti toplo i uživati u ukusnom doručku ili večeri.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.